Ook elke 1e en 3e zondag van de maand open,      eerstvolgende koopzondag is 1-12-19.       Te koop en Goedkoop, goedkoper de goedkoopste in brocante meubels, industriële meubels, retro meubels, vintage meubels en ruwe & rustieke teakhouten meubelen van Nederland, België en Duitsland. Verkooppunten van de meubelen is in Beringe, Nederland.     Ook elke 1e en 3e zondag van de maand open, eerstvolgende koopzondag is  1-12-19.   

De goedkoopste in brocante, vintage, retro, shabby-chic meubels en teak meubelen van Nederland, België en Duitsland.

Indiase meubelen
Indiase meubelen hebben een karakteristieke uitstraling die menigeen bekoort. De panelen en deuren hebben typische, Indiase ornamenten die origineel gemaakt zijn. De romp van het meubelstuk is van sloophout gemaakt en dit maakt het brocante meubelstuk tot een perfect vintage, shabby chic aanwinst voor uw interieur.

 De deuren en panelen zijn uniek en hieruit blijkt ook het vakmanschap en de kunst van de Indiase meubelmaker die zijn vak met geduld en passie overbrengt op de volgende generatie waardoor een eeuwenlange traditie in stand gehouden wordt.

Het moderne transport per mammoet containers maakt het mogelijk dat de hele wereld en vooral Amerika en Europa getuigen worden van dit vakmanschap en deze schoonheid en de vraag naar deze brocante, shabby chic meubels steeds groter wordt.

 Maandaanbieding:  10% afhaalkorting. 
klik hier

@2013 Teakpaleis.nl