Ook elke 1e en 3e zondag van de maand open,      eerstvolgende koopzondag is 1-12-19.       Te koop en Goedkoop, goedkoper de goedkoopste in brocante meubels, industriële meubels, retro meubels, vintage meubels en ruwe & rustieke teakhouten meubelen van Nederland, België en Duitsland. Verkooppunten van de meubelen is in Beringe, Nederland.     Ook elke 1e en 3e zondag van de maand open, eerstvolgende koopzondag is  1-12-19.   

De goedkoopste in brocante, vintage, retro, shabby-chic meubels en teak meubelen van Nederland, België en Duitsland.

Bezorgen van de meubelen.

Wij zijn een cash en carry meubelhandel waar u direct de meubelen kunt meenemen die we op voorraad hebben. Dus hebben we het liefst dat u de teak of brocante meubelen na aankoop zelf ophaalt met uw eigen auto, aanhanger of bus. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw teak meubelen of brocante meubels mee te nemen of op een later tijdstip op te halen, kunnen wij regelen dat de gekochte meubelen thuis bezorgd worden. Het bezorgen van de gekochte meubelen besteden we uit aan een transportbedrijf.

U kunt met een gegronde reden uw aangekochte meubelen binnen 2 weken omruilen voor andere meubelen. Wij nemen geen behandelde en meubelen waaraan gewerkt is retour, uitsluitend onbehandeld en originele meubelen kunt u omruilen. We kunnen de aangekocht meubelen niet ophalen, u zult de meubelen zelf bij ons moeten omruilen (let bij het afleveren op transport schade). Kiest u voor een goedkoper artikel, dan ontvangt u voor het verschilbedrag een tegoedbon. Deze tegoedbon is maar één jaar geldig. Alle meubelen in de aanbieding of korting kunnen niet worden omgeruild of een tegoedbon.

We hebben het liefst dat de betaling bij aankoop van de meubelen bij ons in Beringe wordt gedaan per pin of per bank, voordat de meubelen bezorgd moeten worden. Wij accepteren ook een aanbetaling en het restant bij levering (dit ligt er aan welk transportbedrijf het levert). Het restant zal dan voordat de meubelen in huis worden geplaatst betaald moeten worden aan de chauffeur, u kunt natuurlijk wel eerst de meubelen bekijken.

Het bezorgen wordt uitbesteed aan transportbedrijf.

Voorwaarde transport service.
Het bezorgen is maximaal € 100,- per adres in geheel Nederland. In België en Duitsland zijn de bezorgkosten in overleg.

De dag en het dagdeel (s` morgens of middag) waarop bezorgd gaat worden, wordt met u afgesproken. Er zal een richttijd worden gegeven, maar daarbij moet een ruime marge worden aangehouden in verband met file en het leveren bij meerdere adressen. De meubelen worden afgeleverd op de begane grond. Indien hierover van te voren is overlegd, kan hiervan afgeweken worden. Dit zult u zelf moeten aangeven bij de aankoop van de meubelen. Op het moment dat de eerste drempel is gepasseerd, vallen de meubelen onder uw verantwoording. De transporteur kan dan ook niet meer aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging aan meubels, vloeren of muren. U zult zelf de vloeren enz. moeten afdekken tegen beschadiging i.v.m. het rijden met karretjes en het schuiven van de meubelen.

Bij grote meubelstukken dienen er personen aanwezig te zijn die kunnen helpen, dit i.v.m. de omvang en het gewicht van de meubelen. U kunt dit het beste overleggen met de verkoper van teakpaleis hoeveel personen dit moeten zijn. Er dient voldoende plaats te zijn om de meubelen te lossen. Let op dat de aangekochte meubelen door de deuren en gangen kunnen. De plek in huis waar de meubelen geplaatst moeten worden moet goed bereikbaar zijn voor de transporteur.

 

@2013 Teakpaleis.nl