Ook elke 1e en 3e zondag van de maand open,      eerstvolgende koopzondag is 1-12-19.       Te koop en Goedkoop, goedkoper de goedkoopste in brocante meubels, industriële meubels, retro meubels, vintage meubels en ruwe & rustieke teakhouten meubelen van Nederland, België en Duitsland. Verkooppunten van de meubelen is in Beringe, Nederland.     Ook elke 1e en 3e zondag van de maand open, eerstvolgende koopzondag is  1-12-19.   

De goedkoopste in brocante, vintage, retro, shabby-chic meubels en teak meubelen van Nederland, België en Duitsland.

Teakpaleis heeft een dealerschap met 't Spiegeltje / van den Broek.
De bedrijfsgegevens kunt u opvragen bij het desbetreffende filiaal.

Voor de algemene voorwaarden voor verkoop en garantie op de teak meubelen en brocante meubelen in Nederland kunt u zich laten informeren bij Teakpaleis in Beringe (NL).

De algemene voorwaarden voor verkoop en garantie op de teak meubelen en brocante meubelen in België kunt u zich laten informeren bij 't Spiegeltje - Teakpaleis in Baarle-Hertog (B).

Voor U de meest belangrijke punten:
- De prijzen van teak meubelen en brocante meubels die langer dan 2 maanden in bestelling zijn, zijn onder voorbehoud. Er kan altijd een kleine prijsverhoging optreden i.v.m. de dollarkoers en de verhoging van brandstofprijzen (zee transport). Wanneer u het niet eens bent met de kleine prijsverhoging, kunt u natuurlijk altijd de bestelling annuleren.
- Op de teak meubelen en de brocante meubels zit gewoon een wettelijke garantie op van 3 maanden. Bij de meubelen met korting of die in de aanbieding vervalt natuurlijk de garantie.
- Het aangekochte teak of brocante meubel kunt u binnen 2 weken omruilen voor een ander meubel of een tegoedbon (de tegoedbon is een jaar geldig). Dit geldt niet voor de meubelen met korting en/of meubels die in de aanbieding zijn.
- U zult er zelf voor moeten zorgen dat dit meubel in Beringe (NL) of Baarle-Hertog (BE) komt.

 

@2013 Teakpaleis.nl