Ook elke 1e en 3e zondag van de maand open, eerstvolgende koopzondag is 18-11-18.  Te koop en Goedkoop, goedkoper de goedkoopste in brocante meubels, industriële meubels, retro meubels, vintage meubels en ruwe & rustieke teakhouten meubelen van Nederland, België en Duitsland. Verkooppunten van de meubelen is in Beringe, Nederland.   Ook elke 1e en 3e zondag van de maand open, eerstvolgende koopzondag is 18-11-18.   Neem eens een kijkje bij Teakpaleis met enorme voorraad teakmeubelen en brocante, vintage, industrie meubels zoals een salontafel, winkelkast, kast, tafel, dressoir, tv meubel, buffetkast, glaskast.

De goedkoopste in brocante, vintage, retro, shabby-chic meubels en teak meubelen van Nederland, België en Duitsland.

Teakpaleis heeft een dealerschap met 't Spiegeltje / van den Broek.
De bedrijfsgegevens kunt u opvragen bij het desbetreffende filiaal.

Voor de algemene voorwaarden voor verkoop en garantie op de teak meubelen en brocante meubelen in Nederland kunt u zich laten informeren bij Teakpaleis in Beringe (NL).

De algemene voorwaarden voor verkoop en garantie op de teak meubelen en brocante meubelen in België kunt u zich laten informeren bij 't Spiegeltje - Teakpaleis in Baarle-Hertog (B).

Voor U de meest belangrijke punten:
- De prijzen van teak meubelen en brocante meubels die langer dan 2 maanden in bestelling zijn, zijn onder voorbehoud. Er kan altijd een kleine prijsverhoging optreden i.v.m. de dollarkoers en de verhoging van brandstofprijzen (zee transport). Wanneer u het niet eens bent met de kleine prijsverhoging, kunt u natuurlijk altijd de bestelling annuleren.
- Op de teak meubelen en de brocante meubels zit gewoon een wettelijke garantie op van 3 maanden. Bij de meubelen met korting of die in de aanbieding vervalt natuurlijk de garantie.
- Het aangekochte teak of brocante meubel kunt u binnen 2 weken omruilen voor een ander meubel of een tegoedbon (de tegoedbon is een jaar geldig). Dit geldt niet voor de meubelen met korting en/of meubels die in de aanbieding zijn.
- U zult er zelf voor moeten zorgen dat dit meubel in Beringe (NL) of Baarle-Hertog (BE) komt.

 

@2013 Teakpaleis.nl